Veelgestelde vragen

Op welke dagen en tijden kunnen wij een rondvaart maken?
In het vaarseizoen kan je elke dag van de week een rondvaart maken. Wanneer je een rondvaart boekt, kun je zelf de gewenste starttijd bepalen. Wij varen van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat.

In welke periode zijn jullie geopend?
Het vaarseizoen begint bij ons vanaf 21 maart en eindigt op 31 oktober. Houdt u er rekening mee dat aan het begin en einde van het seizoen de gevoelstemperatuur op het water een stuk lager zal zijn, neem dus altijd een extra trui of jas mee!

Is het mogelijk om tijdens het varen gebruik te maken van het toilet?
Toiletbezoek is altijd mogelijk er zijn verschillende cafés of openbare toiletten op onze route waar wij aan kunnen meren. Houd er wel rekening mee dat je dit tijdig moet laten weten aan de kapitein!

Mag ik mijn hond meenemen tijdens de vaart?
Dit is mogelijk, je dient dit echter wel van te voren aan te geven zodat wij er voor kunnen zorgen dat de hond ook wat kan drinken aan boord.

Hoe zit het met de veiligheid voor kinderen aan boord?
Op onze boot is het veilig voor kinderen, alleen moet je er natuurlijk rekening mee houden dat we op het water zitten. Daarom zijn er altijd zwemvesten aanwezig, en kan je als ouder zelf de keuze maken of je kind deze aan doet. Laat het wel van te voren weten als er kinderen meegaan met de vaart.

Mag ik roken aan boord?
Aangezien wij een open boot hebben is dit mogelijk. Er zijn asbakken aanwezig, zodat we niet het water hoeven te vervuilen!

Ik zou graag ergens anders willen opstappen, is dit mogelijk?
In overleg is het altijd mogelijk om een andere opstap- en afstapplaats te bespreken.

Gaat de vaart door als er kans is op regen?
Bij kans op regenval zal de vaart gewoon doorgaan, mocht er een buitje vallen zijn er genoeg paraplu’s aanboord en kunnen we onder een bruggetje schuilen. Bij vooraf voorspelde zware regenval, storm, zware onweer of een door het KNMI uitgevaardigd weeralarm, zal de vaart geannuleerd worden. Voor verdere informatie betreffende annulering met betrekking op het weer klik hier voor de Algemene Voorwaarden.