Opstapplaats en route

Onze vaste opstapplaats is aan de Kanaalkade ter hoogte van het Gemeente Huis. De exacte locatie kan wisselen vanwege drukte bij de aanlegplaats. Uiteraard krijg je dit van te voren te horen. Let wel: de opstapplaats zal altijd binnen loopafstand zijn.

Eigen vervoer:
De opstapplaats is gemakkelijk te bereiken per auto, je kan parkeren in parkeergarage Kanaalschiereiland, klik hier voor de tarieven. Vanaf de parkeergarage loop je richting het centrum en voor de loopbrug zie je links de boot liggen.

Openbaar vervoer:
De opstapplaats is te voet vanaf Centraal Station Alkmaar binnen 10 minuten te bereiken. Je loopt als volgt, vanaf de voorkant van het station loop je richting het stoplicht. Daar steek je over en loop je gelijk de Spoorstraat in, deze straat loop je helemaal uit. Vervolgens kom je uit bij een grote weg, de Geestersingel deze kan je oversteken bij de stoplichten, daarna steek je de Kanaalkade over en ga je naar rechts. Na ongeveer 100 meter zie je een loopbrug, steek deze over en dan zie je de boot aan de rechterkant liggen.

Route
Wij hebben een vaste route die wij varen, klik hier om de route te bekijken.
In overleg kan je altijd de route aanpassen.