Gastenboek

Zondag 05 Augustus 2012 19:56 – Pascale Schutte
Vandaag een onwijs gezellige rondvaart gehad met schipper Joel. Het weer dreigde roet in het eten te gooien maar het ging gelukkig goed. Het schuilen onder de bruggetjes was erg gezellig wanneer dat nodig leek. Ook de drankjes en tapas smaakte goed. Zeker voor herhaling vatbaar!!! Super bedankt!


Zondag 17 Juni 2012 19:42 – Anne Maaike
Vandaag mijn vrijgezellenfeest gestart met een prachtige high tea. Super sfeer, heerlijk en vooral veel eten en een prachtige dag. Het weer was ons zeer goed gezind en met Kaeskoppenstad voldoende bekijks en reclame voor jullie Top-organisatie! Echt een aanrader. Bedankt Joël en Lonneke!


Maandag 21 Mei 2012 07:17 – Winifred
Gisteren hebben wij een geweldige namiddag gehad op de sloep met Joel. Wij kozen voor de Tapas, omdat ons feestje te maken had met Spaanse sferen. Ook die Tapas waren geweldig! Lekker sfeertje en een goede gastheer. Echt een aanrader. Bedankt Joel, ook voor het omzetten van de tocht van vorig najaar naar dit voorjaar.


Zondag 13 Mei 2012 16:29 – Christa
Moederdag 13 mei 2012. De familie bij elkaar en een zonnetje om het compleet te maken. Een superleuke vaart van Joel en Lonneke. Leuke boot en ruimte genoeg voor 12 personen. Mooie route door Alkmaar met af en toe wat leuke weetjes over Alkmaar. Tussendoor gestopt om een ijsje te kopen. Even bellen en het ijs wordt bezorgd. Was ook leuk om mee te maken.Een aanrader om eens te doen met familie, vriendinnen enz. We hebben genoten en het hele gezelschap was vol lof. Bedankt Joel en Lonneke en succes dit seizoen. Groetjes Christa en de familie


Woensdag 07 September 2011 12:43 – Marleen
vrijdag 2 september: een heerlijke nazomeravond rond gevaren in Almaar. Het was gelukkig goed weer, de binnenstad werd wat later op de avond mooi verlicht, het eten was prima verzorgd (ook de vegetarische vleesvervanging)en de gastheer/schipper was onderhoudend. We hebben genoten met elkaar en van de kippepootjes (dat had even wat voeten in de aarde......)! Goede zaken verder toegewenst.


Maandag 15 Augustus 2011 16:32 – Hennie
14 Augustus 2011. Het was een geweldige dag zondag. Lekker eten en drinken, gezelligheid en niet niet te vergeten het mooie weer. Ben en Maria, heel hartelijk bedankt en een uitbundig hoera, voor de schipper. De verzorging was geweldig. Een aanrader dus.


Vrijdag 05 Augustus 2011 13:52 – jennifer
Wat een heerlijke middag op het water,compleet met superlekkere en goedverzorgde bbq!! Voor herhaling vatbaar.


Donderdag 04 Augustus 2011 20:36 – Dirk en Vyvyan
We hebben super genoten van de boottocht met barbeque. Gelukkig zijn we op advies van Joel een uur eerder dan gepland gaan varen, want even na het aanleggen van de boot begon het te plensen. Het was een superuitje met de familie en leuk ook alle reacties van de mensen aan de kant. Joel bedankt!! en we zullen het een ieder aanraden.


Zondag 31 Juli 2011 19:46 – Nicole K
Vandaag gevaren met alkmaarvaren.nl een absolute aanrader voor iedreen! Een perfect verzorgde BBQ, met werkelijk alles erop en eraan - en een vriendelijke kapitein zorgde ervoor dat wij een enorm geslaagde middag hadden. Kortom; wij hebben allenmaal reuze genoten, bedankt daarvoor Joel!!! Groeten, Niels & Nicole


Zondag 22 Mei 2011 22:05 – Pauline
Zaterdag 21 mei hebben we voor een vrijgezellendag de BBQ rondvaart gemaakt met 11 meiden. Het was heerlijk! Alles perfect verzorgt en er was meer dan voldoende. Enorme trek, maar al dat lekkere vlees, salades etc etc konden we toch echt niet op krijgen! Het was heerlijk! Een aanrader voor iedereen! Joel en Lonneke bedankt! Ook namens de vrijgezel, ze heeft genoten! Groetjes, Pauline


Zondag 22 Mei 2011 13:26 – Erwin Frazer
Gisteren avond een barbeque rondvaart gemaakt op de boot van Joël en Lonneke, en dat was in één woord super!!! Onze groep bestond uit acht volwassenen die goed kunnen eten en drinken en dat hebben we dan ook gedaan! De BBQ was super verzorgt, lekker vlees en goede salades en sauzen. Daarnaast was er voldoende gekoelde drank en deden Joël en Lonneke hun uitmuntende best om het ons naar het zin te maken, en dat is ze zeer goed gelukt. We raden iedereen dan ook aan dit mooie concept eens te proberen, je zult niet teleurgesteld worden. Kortom een top trip!! Joël en Lonneke bedankt voor een superavond! Groet, Erwin, Debby, Wim, Inge, Johan, Judith, Maurice & Marion.


Vrijdag 28 Januari 2011 16:48 – Peter van den Brink
site ziet er goed uit !! Nu de boekingen nog


Woensdag 28 April 2010 21:56 – yanhe bijl
heerlijk gegeten en gevaren door alkmaar wist niet dat deze stad zo veel tebieden had fijn vakantie gevoel aan over gehouden!


Dinsdag 27 April 2010 13:14 – Ted en Ruud
Wij hebben génoten van de prachtige tocht, het heerlijke eten,idem wijn en de gezellige ambiance aan boord!Ruud heeft een mooie film gemaakt!een goede indruk van 'Alkmaar Varen' ! Veel succes! Groet, Ted en Ruud


Maandag 26 April 2010 10:08 – jonna en Sanne
zondag 25 april 2010 wat een fantastische tocht door de grachten van Alkmaar en daarbij nog heerlijk eten en drinken prachtig weer en een leuk gezelschap alweer een herinnering om te koesteren en ze zeggen de beste stuurlui staan aan de wal nou dit keer zaten ze aan boord zonnige groet Jonna en Sanne


Dinsdag 20 April 2010 20:31 – Patrice van Erp
Hallo, Het ziet er allemaal super uit. Wij komen deze zomer zeker weer kijken. Groeten Ad en Patrice
Schrijf iets in het gastenboek

Je naam:

Je bericht: